A cégcsoport tevékenysége

A FAST cég 1992 óta látja el több márka nagykereskedelmi képviseletét és szervizszolgálatát a háztartási elektronika és felszerelés, telekommunikáció, hangszerek, irodatechnika, órák, ajándék- és promóciós termékek piacán. Mára a FAST a legmagasabb minőségi szintet képviselő, neves európai kereskedelmi cégek közé tartozik. A cseh és szlovák piacon elért kiemelkedő, vezető pozícióját elsősorban aktív üzletpolitikájának, folyamatos fejlesztésének, innovációinak, illetve terjeszkedésének köszönheti.

Képviselet

A FAST közel 70 nemzetközileg ismert, vezető márka képviseletét látja el. Ezek közül 21 kizárólag a FAST közvetlen importjával kerül a cseh, szlovák, lengyel és magyar piacra. A FAST által forgalomba hozott termékek minden értékesítési csatornán megjelennek – a hipermarketekben, szakboltokban, online boltokban, illetve független üzletekben. A FAST által képviselt márkák között találjuk a Samsung, LG, BEKO, Electrolux, Sony, Panasonic, Philips, Indesit, Ariston, vagy például a BSH márkát.

Saját kiskereskedelmi hálózat

FAST Csehországban és Szlovákiában az egyik legnagyobb kiskereskedelmi bolthálózattal rendelkezik, melynek több mint 100 saját boltja összesen       70 000 m2 eladótérrel büszkélkedhet. A FAST által bevezetett, PLANEO névvel fémjelzett bolthálózat mindösszesen közel 500 üzletet jelent. A FAST emellett az órák kiskereskedelmében is otthonosan mozog, 38 saját óraboltja a legnagyobb üzletközpontokban található meg.

Logisztika

FAST raktárai összesen 92 200 m2 alapterületen, korszerű logisztikai központokban, Közép-Európa stratégiailag kiváló elhelyezkedésű városaiban működnek, a különösen kifinomult SAP IT rendszer támogatásával. A FAST ČSN EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Munkatársaink

FAST cégcsoport több mint 1700 munkatárssal dolgozik.